Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán és kormánya ellen tüntetnek Budán

| 2018. 09. 16. | 18:55:00
Kedden folytatják.
Orbán és kormánya ellen tüntetnek Budán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megtelt a budai Bem tér, megkezdődött az ellenzéki tüntetés, melyet „Magyarország több mint Orbán” címmel hirdettek meg a szervezők.

Forrás: Facebook

A négy órakor kezdődött tüntetésen az elsők között szólalt fel Iványi Gábor lelkész, Karácsony Gergely a Párbeszéd és Gyurcsány Ferenc a DK elnöke, aki úgy fogalmazott: Magyarországot egy velejéig romlott gazember vezeti - mondta Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke, aki kijelentette: Magyarországon diktatúra van.

Bejelentette: Kedd délután öt órakor az Alkotmány utcában ismét tüntetés lesz, megígérte, hogy szerdán és csütörtökön is maradni fognak.

Szót kért Tóh Bertalan az MSZP elnöke is, aki azzal kezdte: „nem ünnepelni jöttünk, nincs miért, hiszen a magyar miniszterelnök szégyent hozott ránk. Szégyenben hagy minket, hiszen megtagadja azokat az értékeket, amelyekért küzdünk. Az Európai Parlamenthez azért csatlakoztunk, mert döntöttünk az európai értékek mellett. A magyarok 84 százaléka népszavazáson mondta ki, hogy ehhez az értékközösséghez akar tartozni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés