Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tiszavasvári valóság: kirámolta a betörő a fagyasztót is

| 2018. 09. 13. | 19:46:00
Aztán a fél házat elvitte.
Tiszavasvári valóság: kirámolta a betörő a fagyasztót is
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája szeptember 13-án kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult eljárásban elrendelte K. J. gyanúsított letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított június 26-án éjszaka Tiszavasváriban bemászott egy ingatlan bukóra nyitva hagyott ablakán a pincébe. Az ott lévő hűtőszekrényből eltulajdonított különböző, fagyasztott élelmiszereket és szeszes italokat. Innen feljutott a lakótérbe, és a szobákból arany ékszereket, karókákat, készpénzt és laptopot vett magához. Ezután kiment a fészerbe, és az ott lévő két kerékpárral, valamint a megszerzett zsákmányával távozott az ingatlanból. Az eltulajdonított tárgyak értéke meghaladja a 300 ezer forintot.

A bíróság álláspontja szerint – mivel a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított a bűncselekményt jogerősen kiszabott büntetés hatálya alatt követte el – alaposan lehet tartani attól, hogy az eljárás jelenlegi szakaszában újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el. 

A végzés végleges.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés