Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeknek az utcáknak a környékét kerülje Nyíregyházán

| 2018. 10. 30. | 18:43:00
Folytatódnak a felújítások, sebesség- és forgalomkorlátozások.
Ezeknek az utcáknak a környékét kerülje Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb helyszínen kezdődnek meg az útfelújítási munkálatok Nyíregyházán. November 5-én, hétfőn az általános forgalomkorlátozás kiépítésével két szakaszon - a Gömb és Lapály utca között, valamint az Ipari út Kállói út között - elkezdődik a Tünde utca felújítása - közölte Parillák Gabriella, a városháza sajtófőnöke.

Kedden az említett szakaszokon a csapadékcsatorna építésével kezdődtek meg a munkálatok. A következő héttől az erre közlekedőknek 30 km/h sebesség korlátozásra és előzési tilalomra kell számítaniuk.

A Lujza utcán befejezték a főpálya aszfaltozását. Jelenleg a kapubejárók, útcsatlakozások és parkolósávok előkészítése, padkarendezés és egyéb utómunkálatok vannak folyamatban. Továbbra is csak egy irányban lehet közlekedni, a behajtás a Kállói út felől, a Tünde utca irányába megengedett. S még számítani kell útszűkületre és sebességkorlátozásra is.

Aki teheti, kerülje el a Szalag utcát, a jelenlegi munkafázisban az aknák szintbehelyezése zajlik, ami jelentős forgalomkorlátozással és útszűkülettel jár.

Szegélykőépítés miatt van forgalomkorlátozás a Törzs utcán (Szalag utca és Orosi út közötti szakaszon).

A Törzs utca és 41-es főút csomópontjában a jobbra kanyarodó sáv kialakításánál jelenleg az elektromos kábelek kiváltása zajlik, de itt is szegélyköveznek. Egy 80 méteres szakaszon továbbra is forgalomkorlátozás van érvényben.

A Semmelweis utcában jelenleg is a szegélykő építésén dolgoznak, itt is forgalomkorlátozásra kell számítani. Folyamatban van a buszöblök felújítása a Szalag és a Semmelweis utcában is, ezért ideiglenesen áthelyezték a buszmegállókat.

A Bottyán utcában jelenleg is zajlik a főpálya aszfaltozása, ami a becsatlakozó utaknál - a várakozási idő miatt - időszakosan akadályozhatja a forgalmat. A munkálatok itt is útszűkülettel és sebességkorlátozással járnak.

A Pazonyi tér egyik oldalán még a térövezési munkálatok zajlanak, míg a másik oldalban elkezdődött a szegélyépítés. Csak a Selyem utca Pazonyi tér melletti szakaszán kell kisebb forgalomkorlátozásra számítani anyagtárolás miatt.

Kérik a járókelők és az autóvezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés