Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lassan finiséhez közeledik a nyíregyházi Lujza utca építése

| 2018. 10. 25. | 21:37:00
Egyre kevesebb helyen kell forgalomkorlátozásra számítani a felújítások miatt.
Lassan finiséhez közeledik a nyíregyházi Lujza utca építése
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jó hír a Lujza utcán közlekedőknek, hogy szerdán elkezdődött, és várhatóan pénteken be is fejeződik a főpálya aszfaltozása. Ezt követően kezdődhet a kapubejárók, útcsatlakozások és parkolósávok előkészítése. Továbbra is csak egy irányban lehet közlekedni, a behajtás a Kállói út felől, a Tünde utca irányába megengedett. S még számítani kell útszűkületre és sebességkorlátozásra is.

A Bottyán utca felújításánál a Tó utca és Szirom utca közötti szakaszosan parkoló, útszegély és járdaépítés zajlik. Félpályás korlátozással még tart a csapadékvíz átkötő vezetékek nyomvonalának helyreállítása. A teljes útszakaszon az akna szintbeemeléseken dolgoznak. Várhatóan október 27-től megkezdődhet a főpálya aszfaltozása, amit a Szirom utca felől kezdenek el. A munkálatok itt is útszűkülettel és sebességkorlátozással járnak.

Jó ütemben halad a Törzs utca felújítása, burkolat megerősítése (Szalag utca és Orosi út közötti szakaszon), itt jelenleg az utca mindkét oldalán szegélykőépítés miatt kell forgalomkorlátozásra számítani.

A Törzs utca és a 41-es főút csomópontjában a jobbra kanyarodó sáv kialakításának munkálatainál egy 80 méteres szakaszon továbbra is forgalomkorlátozás van érvényben.

A Szalag utcán is a szegélykőépítés és az akna szintbeemelések zajlanak, itt mindkét forgalmi sávban útszűkülettel és 30 km/h-s sebességkorlátozással kell számolniuk az arra közlekedőknek.

A Semmelweis utcában is a szegélykő építésén dolgoznak, itt is forgalomkorlátozásra kell számítani.

A buszöblök felújítása miatt a Szalag és a Semmelweis utcában is ideiglenesen áthelyezték a buszmegállókat.

Folyamatban van az Arany János utca zöldfelületeinek megújítása, ahol jelenleg közműfeltárás zajlik. Itt nincs forgalomkorlátozás.

A Pazonyi tér rekonstrukciója során már a térkövezési munkálatok zajlanak. Itt a Selyem utca Pazonyi tér melletti szakaszán kisebb forgalomkorlátozásra kell számítani anyagtárolás miatt.

Kérik a járókelők és az autóvezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés