Hirdetés

Hirdetés

Megújult a kisvarsányi köztemető

szabolcsihir.hu

2018.10.10. 11:31

Megújult a kisvarsányi köztemető

Rég vártak a fejlesztésre.

Hirdetés

Hirdetés

Kisvarsány község településfejlesztésének egyik meghatározó része a közelmúltban a köztemető volt. A község temetőkertje a 70-es évek elején nyílt, megközelítően 20 évvel később épült a ravatalozója. Számos változtatás, fejlesztés vált időszerűvé mára.

A település önkormányzata minden olyan fejlesztést támogatott, amely a hozzátartozók kényelmét, a szertartások méltóságát szolgálja.

A temetőkert és a ravatalozó épülete ennek megfelelően egyaránt megújult.

A Mindenszentek és Halottak napja közeledtével az önkormányzat ilyen formában is kifejezi tiszteletét a köztemetőben nyugalomba helyezettek és szeretteik irányában.

A fejlesztés során aszfaltozott út és parkoló készült a temetőkertben, a már korábban meglévők felújításra kerültek, az út mellett díszfákat ültettek és padokat telepítettek. Emellett a temetőkert megvilágítához reflektorokat szereltek fel, kamerákat helyeztek el a temető rendjének megőrzése érdekében, bővítették a szeméttárolók és a vízvételi lehetőségek számát is. Az épület minden nyílászáróját hőszigeteltre cserélték, kicserélték a hangtechnikát és a drapériát, a ravatalozót légkondicionálóval szerelték fel. 

Az önkormányzat lélekharangot öntetett és a haranglábat is felállított.
Kisvarsányköztemető

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés