Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megújult a kisvarsányi köztemető

| 2018. 10. 10. | 13:31:00
Rég vártak a fejlesztésre.
Megújult a kisvarsányi köztemető
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kisvarsány község településfejlesztésének egyik meghatározó része a közelmúltban a köztemető volt. A község temetőkertje a 70-es évek elején nyílt, megközelítően 20 évvel később épült a ravatalozója. Számos változtatás, fejlesztés vált időszerűvé mára.

A település önkormányzata minden olyan fejlesztést támogatott, amely a hozzátartozók kényelmét, a szertartások méltóságát szolgálja.

A temetőkert és a ravatalozó épülete ennek megfelelően egyaránt megújult.

A Mindenszentek és Halottak napja közeledtével az önkormányzat ilyen formában is kifejezi tiszteletét a köztemetőben nyugalomba helyezettek és szeretteik irányában.

A fejlesztés során aszfaltozott út és parkoló készült a temetőkertben, a már korábban meglévők felújításra kerültek, az út mellett díszfákat ültettek és padokat telepítettek. Emellett a temetőkert megvilágítához reflektorokat szereltek fel, kamerákat helyeztek el a temető rendjének megőrzése érdekében, bővítették a szeméttárolók és a vízvételi lehetőségek számát is. Az épület minden nyílászáróját hőszigeteltre cserélték, kicserélték a hangtechnikát és a drapériát, a ravatalozót légkondicionálóval szerelték fel. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés