Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sok baj van Nyíregyházán, kirajzanak a rendőrök

| 2018. 10. 11. | 15:46:00
A körmére koppintanak annak, aki megszegi a KRESZ-t.
Sok baj van Nyíregyházán, kirajzanak a rendőrök
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség a lakosság kérésére sebességmérést és az egyéb közlekedési szabályok betartását is fogja ellenőrizni - közölte a police.hu.

A KRESZ kimondja, hogy lakó-pihenő övezetben járművel legfeljebb 20 km/óra sebességgel szabad közlekedni. A járművezetőnek fokozottan ügyelnie kell a gyalogosok és a kerékpárosok biztonságára. Különös tekintettel arra, hogy ha az úton nincs járda, a gyalogosok az utat teljes szélességében használhatják

- hívja fel a figyelmet a rendőrség.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályainak munkatársai megvizsgálták a lakosságtól érkezett jelzéseket, amelyek szerint Nyíregyháza lakó-pihenő övezeteiben a gépjárművezetők nem tartják be a kötelező sebességhatárt, a megengedettnél jelentősen gyorsabban közlekednek és gyakran az egyéb közlekedési szabályokat is - mint például a kötelező haladási irány követése - figyelmen kívül hagyják. A tapasztaltak alapján a közlekedők számíthatnak arra, hogy a lakosság kérésére a rendőrök sebességmérést fognak végezni, valamint fokozottan ellenőrzik az egyéb közlekedési szabályok betartását is Nyíregyháza lakó-pihenő övezeteiben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés