Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szusi mint reformétel Nyíregyházán? Igen!

| 2018. 10. 14. | 20:34:00
Újszerű, karibi ízvilág minőségi alapanyagokból.
Szusi mint reformétel Nyíregyházán? Igen!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyíregyházi Tóth Péter nem az a meghátrálós típus – amit a fejébe vesz, véghez is viszi. Mindig is a Karib-tengerre vágyott, így hát miután Debrecenben közgazdászdiplomát szerzett, egy svájci hidegkonyhán kereste meg a repülőjegyre valót. 2016-ban érkezett a Kis-Antillákhoz tartozó Guadeloupe varázslatos szigetére, ahol szintén vendéglátással foglalkozott, és kitanulta a szusikészítés valamennyi fortélyát.

Péter Nyíregyházára hazatérve idén nyáron nyitotta meg a Sushi Place-t, ami hamar a helyiek kedvencévé vált. Minden halat és tengeri összetevőt füstölt, főtt vagy grillezett formában használak fel, aminek a fogyasztása így teljesen biztonságos. A nyíregyházi Sushi Place-ben mellőzzik a teljesen nyers halakat, továbbá az elkészítés során az algalap mellett rizslapot is használnak – mindebből kiderül, hogy Péter kreatív, újszerű tartalommal töltötte meg a világszerte népszerű finomságot.

És hogy mi a nagy nyíregyházi szusititok?

Azt sose tudjuk meg! Viszont annyit elárult a tulajdonos, hogy kizárólag friss, magas minőségű alapanyaggal és változatos összetevőkkel – többek között lazac, polip, angolna, vajhal, vörös tonhal, repülőhal-kaviár – dolgozik. – Az ételeket az átvétel időpontjára frissen készítjük. Hónapokig kísérleteztem az étlappal, de most már mindenki megtalálhatja rajta a kedvére valót; saját favoritom a pikáns változat füstölt vajhallal és japán majonézzel – nyilatkozta Tóth Péter.

A Sushi Place kínálatának lényege az újszerű, karibi ízvilág az avokádótól a legegzotikusabb aromákig, amihez a nagy szusibárokhoz viszonyítva 40 százalékkal olcsóbb áron lehet hozzájutni – továbbá valamennyi doboz ételhez jár szójaszósz, wasabi és szusigyömbér, nem megfeledkezve arról, hogy a szusi nemcsak különleges és finom, de egészséges és tápláló is, így főétkezésre is tökéletesen megállja a helyét. Rendelkeznek gyerekeknek szóló és vegetáriánus kínálattal is.

Sushi Place
Nyíregyháza, Szarvas utca 36.
06-70-287-0045
Facebook: https://www.facebook.com/sushiplacenyh/
rendeles@sushiplace.hu
www.sushiplace.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés