Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bevetésre készen állnak a gépek Nyíregyházán

| 2018. 11. 06. | 13:54:00
Így várják a telet.
Bevetésre készen állnak a gépek Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összesen 17 munkagép és 17 jármű áll a társaság rendelkezésére, melyek téli időszakra való műszaki felkészítését elvégezték, és a raktárakat is feltöltötték. Jelenleg 500 tonna só, 300 tonna fűrészporos sókeverék és 150 tonna folyami homok van a NYÍRVV-nél.

A cég munkatársai és gépei a téli síktalanítás során több mint 260 km szilárd burkolatú utat, 337 km hosszú burkolatlan utat, 52 km hosszú kerékpárutat, több mint 15 ezer parkolót, buszöblöket és a társaság kezelésében lévő járdákat takarítják majd.

Keczkó János, a társaság közterület-fenntartási irodavezetője kiemelte, minden gépük működőképes állapotban van. Öt nagy teljesítményű vezérgép áll rendelkezésre, ezek tolásra és szórásra is képesek. Ezekkel a főbb, közlekedési utakat takarítják majd, illetve a mellékutakat is. Három kisebb teljesítményű traktorral a járdákat, kerékpárutakat síktalanítják; ez mind a biztonságos közlekedés érdekében történik.

A sózó-toló nagy teljesítményű gépek és a traktorok mellett többek között homlokrakodók, kisteherautók és terepjárók is takarítják majd az útvonalakat, segítik a síktalanítást, a sótárolók feltöltését és a koordinációt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés