Elütöttek egy nőt Nyíregyházán – keresik a sofőrt

szabolcsihir.hu

2018.11.29. 14:34

Elütöttek egy nőt Nyíregyházán – keresik a sofőrt
A kép illusztráció.

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

Hirdetés

Hirdetés

A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, típusú személygépkocsival közlekedett november 26-án 16 óra 30 perc körül a Kosbor utcán a Pazonyi út felől a Korányi Frigyes utca irányába.

A Kosbor utca és a Törpe utca kereszteződését követően a kijelölt gyalogos átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget egy neki balról érkező gyalogosnak, akit elütött.

A baleset következtében a gyalogosan közlekedő 48 éves nyíregyházi nő könnyű sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen járművezető a balesetet követően a helyszínről megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett a Korányi Frigyes utca irányába.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.
Nyíregyházagázolás

Szóljon hozzá!

Hirdetés