Folytatódnak az útfelújítások Nyíregyházán

szabolcsihir.hu

2018.11.19. 16:23

Folytatódnak az útfelújítások Nyíregyházán
(Fotó: Máté János)

Íme, a legfrissebb információk!

Hirdetés

Hirdetés

Jó hír a Lujza és a Bottyán utcán közlekedőknek, hogy mindkét helyszínen már csak a befejező munkák (padkarendezés, anyagelszállítás, hibajavítások, stb.) folynak, melyek átmeneti lokális forgalomtereléssel járhatnak. A Lujza utcán várhatóan november 23-án visszaállhat az eredeti forgalmi rend, és ismét mindkét irányból szabad lesz a behajtás.

Az időjárás függvényében november 20-án aszfaltozzák a Szalag utcát, ezért ott félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani. A Semmelweis utca aszfaltozására – ugyancsak az időjárás függvényében – várhatóan a hét második felében kerülhet sor. Aki teheti, kerülje az érintett útszakaszokat.

A Törzs utca és 41-es főút csomópontjában a jobbra kanyarodó sáv kialakításánál a jelenlegi munkafázisban már az aszfalt marása következik. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.

A Pazonyi tér felújítási munkálatainál a térkövezés, öntöző rendszer építése, földfeltöltés van folyamatban. Csak a Selyem utca Pazonyi tér melletti szakaszán kell kisebb forgalomkorlátozásra számítani anyagtárolás miatt.

Az Arany János utcai zöldfelület rendezése során már az altalaj munkálatokon, az aknák és gépészeti szerelvények elhelyezésén dolgoznak. Elkezdődött a talajlazítás és a növényültetés. Ezen a helyszínen nincs forgalomkorlátozás.

Folyamatban van a Tünde utca felújítása, a teljes szakaszon 30 km/h sebesség korlátozás és előzési tilalom van érvényben. A Tünde utca Lapály és Gömb utcák közötti szakaszán félpályás útlezárásra kell számítani, jelzőlámpás irányítás mellett. A korlátozások itt időjárás függvényében december 8-ig lesznek érvényben. Jelentős torlódásra kell számítani, aki teheti, kerülje el az útszakaszt.

A kivitelezők kérik a járókelők és az autóvezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.
Nyíregyházaútfelújítás

Szóljon hozzá!

Hirdetés