Hirdetés

Nem csak beszélnek az élelmiszerről Nyíregyházán

Szabolcsihír

2018.11.08. 19:48

Nem csak beszélnek az élelmiszerről Nyíregyházán
Az alma is biztosan szóba kerül az előadásokon (illusztráció: pixabay.com)

Kóstolót is rendeznek az egyetemi konferencián.

Hirdetés

PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány november 9-én harmadik alkalommal rendezi meg a Nyíregyházi Egyetemmel együttműködve az agrárium és élelmiszeripar aktuális kérdéseit, lehetőségeit, jövőképét bemutató szakmai konferenciáját Nyíregyházán, a Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézetében.

A 10 órakor kezdődő szakmai konferencián a résztvevők szakmai előadások során ismerhetik meg a különböző lehetőségeket és idén hagyományteremtő szándékkal szakmai workshopokat is szerveznek. A szakmai konferencia kísérőrendezvényeként a megyei termékeket bemutatót és kóstolót is tartanak.

Az előző évben 143 megyei és határmenti vállalkozás vett részt a konferencián, 20 kiállító mutatta be termékeit, szolgáltatásait, és számos nemzetközi vonatkozású üzleti találkozóra került sor.

A meghívottak köre a régió és a határmenti területek mezőgazdasági és élelmiszeriparban érintett termelő, feldolgozó vállalkozásai.

 

élelmiszerNyíregyházi Egyetemagrárium

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés