Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szép volt, Nyíregyháza!

| 2018. 11. 10. | 12:45:00
Mintha mi sem történt volna.
Szép volt, Nyíregyháza!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aggodalom előzte meg a november kilencedikei ralit, hiszen általában minden új, nem megszokott dologtól ódzkodunk kicsit. Leginkább az útlezárások okozta közlekedési káosztól tartottunk, mert az ember nem szereti, ha a szabad mozgásban korlátozzák.

Ez mondjuk így is lett, mert a nagykörút hamar „elesett” – ahogy sokan fogalmaztak –, de egy átlagos péntek délután vagy hétköznap reggel sem sétagalopp a haladás a belvárosban. Ezzel együtt csöppet sem voltak irigylésre méltó helyzetben, akik a dugóban csücsültek a kocsijukban.

És akik nem a dugóban csücsültek...

Ugyanakkor azt is tudtuk, hogy most egy újabb „tárgyból” vizsgázik a város. Azóta már tudjuk, hogy ötöst kapott, a megfigyelők dicsérték a szervezők profizmusát, és Nyíregyháza új helyszínként bekerült a rali Európa-bajnokság 2019-es előzetes versenynaptárába.

Hogy ez konkrétan mit jelent, később derül ki.

Az viszont már most kiderült, nemcsak szervezésben, rendrakásban is bizonyított a város. A verseny biztosításául szolgáló korlátokat még az éjjel elbontották és elszállították.

Reggelre nyoma sem volt annak, hogy előző este még versenyautók száguldoztak a városban, ezrek figyelő tekintetétől követve. Szombaton tisztaság és rend fogadta a munkába érkezőket. A kiskörúton nyolc előtt már az utolsó lapátnyi szemetet tették a kocsira, ugyanúgy, mint minden átlagos, hétköznap reggel.

Ez csillagos ötös!

Cs.K.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés