Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tragédia. Négyéves gyermeke még mindig várja haza édesanyját

| 2018. 11. 28. | 13:59:00
A mátészalkai késelő áldozatát eltűntként keresték.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egész megyét felkavarta a nyíregyházi késelés híre, amikor pedig kiderült, hogy a mátészalkai férfi egy 21 éves mándoki nő holttestét rejtegette a kocsijában, a döbbenet lett úrrá az embereken.

Beszámoltunk róla, hogy a késelés a Szegfű utcán, egy butikban történt, hasán és cumbján szurkálta meg a védekező eladónőt a később elfogott 42 éves, mátészalkai férfi. Utóbb derült ki, hogy egy holttest is van a kocsijában.

[Beillesztett cikk: Megvan a nyíregyházi bolti eladó késelője!]

A nyiregyhaza.hu riportere megkereste a 21 éves áldozat családját Mándokon. A cikkből kiderül: a fiatal nőnek van egy négyéves gyereke, akinek még nem merték megmondani, hogy hiába várja haza az anyukáját. A kislány továbbra is úgy tudja, anyukája kórházban van.

Erzsike - így hívták az áldozatot - élettársával annak édesanyjánál lakott. Anyósa elárulta, menye a testével kereste a kenyerét, de csak annak a kocsijába szállt be, akit ismert. Egyébként nagyon jó anya volt. Azonnal jelentették az eltűnését, és várták haza... Élve utoljára november 16-án, a kisvárdai Tesco közelében látták a 21 éves nőt.

A holttestére napokkal később, 90 kilométerrel távolabb, a debreceni Nagyerdőnél bukkantak.

Egy autó csomagtartójába volt elrejtve. Annak az autónak a csomagtartójába, amellyel az a férfi közlekedett, aki a múlt héten Nyíregyházán, a Nara butikban megszurkálta az eladónőt. Akkor az áldozata olyan hangosan sikoltozott, hogy a szomszédos fogászatról segítségére siettek. A támadó elmenekült, másnap fogták el a rendőrök. A férfi azóta beismerte a gyilkosságot is.

A Szabolcsihír úgy tudja, a 42 éves mátészalkai férfi családos, három gyermeke van.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés