Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Digitális szórakozásra csábítják a nyíregyháziakat

| 2018. 12. 11. | 16:15:00
A program ingyenes.
Digitális szórakozásra csábítják a nyíregyháziakat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Advent több, igazán különleges meglepetéssel is szolgál az érdeklődő nagyközönségnek. Rendkívül népszerű a Star Flyer, már az óriás körhinta látványa is igazán lenyűgöző a Magyarok Nagyasszonya Társszékesegyház ikertornyai mellett. Aki szereti a magasságot, egy különleges élmény során tekintheti meg a belváros panorámáját. Egyszerre húszan repülhetnek harminc méter magasba naponta 13 és 21 óra között.

Emellett a látványos attrakció mellett a megszépült és megújult karácsonyi forgatagban a szintén újdonságnak számító digitális szórakozást is választhatják a látogatók.

Az érdeklődők december 22-éig a szökőkút melletti faházban próbálhatják ki ingyenesen az e-sport játékokat. A faházban a játéklehetőség két területre oszlik: az első területen játékkonzolokon és a hozzájuk tartozó kiegészítőkön játszhatnak, mely egy speciális, 3 dimenziós, valósághű élményt biztosító Virtual Reality fejszettből és a hozzá tartozó kiegészítőkből áll. Segítségével olyan élményben lehet részük, mintha a csatatér vagy akár a száguldó versenyautó volánja mögött lennének.

A faház másik területén az ingyenes városjáró játékkal játszhatnak. Ennek során egy maximum 8 fős csapattal több feladatot kell végrehajtani a Kossuth téren és környékén. Ehhez nincs szükség másra, csak jó hely-, és helytörténeti ismeretre és kitűnő megfigyelő képességre. Amennyiben sikeresen teljesítik a küldetést és kinyitják a széfet, egy kis ajándékot találhatnak abban a Mikulástól, és a megfejtett kóddal egy előnyhöz juthatnak a virtuális játékban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés