Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meghosszabbították a nyíregyházi szurkáló letartóztatását

| 2018. 12. 20. | 13:26:00
A végzés nem végleges.
Meghosszabbították a nyíregyházi szurkáló letartóztatását
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája 2019. március 26-ig meghosszabbította K. A. gyanúsított letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított november 22-én délután anyagi problémái rendezése céljából Nyíregyházára utazott. Egy butikban elővett egy riasztó pisztolyt és azzal a segítségért kiálltó hölgyet megütötte. A földre került sértettet lefogta, ráült és a kabátjába rejtett kést előhúzva megpróbálta megszúrni őt. Az eladó kivédte a szúrást, így az orra sérült meg. A gyanúsított ekkor a sértettet hasba szúrta, aki próbálta őt magáról lerúgni. Ekkor a gyanúsított a combjába szúrt. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

[Beillesztett cikk: Ő szúrta meg a nyíregyházi eladónőt]

Ezt követően a rendőrség november 26-án egy női holttestet talált a gyanúsított gépkocsijában.

A bíróság megállapította, a letartóztatás elrendelése óta a gyanúsítottal szemben fennálló alapos gyanú nem gyengült, sőt, a nyomozás további kiemelkedő tárgyi súlyú és törvényi fenyegetettségű bűncselekmény elkövetését tárta fel. A bíróság álláspontja szerint a gyanúsítottal szemben kiemelt tárgyi súlyú bűncselekmények miatt van a büntetőeljárás folyamatban ezért fennáll a szökésének, elrejtőzésének a veszélye és letartóztatásának meghosszabbítása indokolt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés