Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházára érkezik a Coca-Cola karavánja

| 2018. 12. 08. | 16:33:00
Mutatjuk, mikor!
Nyíregyházára érkezik a Coca-Cola karavánja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kamionban lehetőség lesz találkozni és fotózkodni a Mikulással, valamint egyedi képeket készíteni és képeslapokat küldeni is. A kreatív kedvűek pedig a karácsonyi ajándékokról is gondoskodhatnak, ha ellátogatnak a karavánhoz, melyben újrahasznosított műanyagból készített meglepetések alkotására is lehetőség lesz.

Sőt, a Jótevők óriás fája, valamint a táncos kedvű manók is várják a kicsiket és a nagyokat, plusz szüleiket, szeretteiket egyaránt, hogy a Coca-Colával együtt közösen hangolódhassunk az ünnepekre.

Az ünnepek közeledtével jó cselekedetekre is buzdít az üdítőital-gyártó vállalat: aki fel szeretne kerülni a Jótevők fájára, a Coca-Cola palackokon található jótétemények mintájára felírhatja saját karácsonyi fogadalmát, majd felakaszthatja azt a Coca-Cola óriás karácsonyfájára. Cserébe ajándékba kap egy piros karácsonyi gömbdíszt, amelyre a cég kalligráfusa felírja a jótevő nevét vagy becenevét, így mindenki névre szóló, egyedi dísszel várhatja az ünnepeket.

A kreatívkodni vágyókra is gondolt a Coca-Cola, nekik hozta létre az alkotósarkot, ahol a manók segítségével kézműves ajándékokat vagy díszeket készíthetnek a gyerekek, méghozzá nem is akármiből: a meglepetések különlegessége, hogy PET palackok és kupakok újrahasznosításával készülnek. És a manók is készülnek további attrakciókkal – amennyiben mozgásba lendülnek, senkinek nem szabad meglepődnie, ha a résztvevőket is bevonják a közös táncba!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés