Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházi szurkálás: a rendőrség nem reagál a találgatásokra

| 2018. 12. 03. | 13:54:00
A részletekről nem adnak bővebb tájékoztatást.
Nyíregyházi szurkálás: a rendőrség nem reagál a találgatásokra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Számos találgatás látott napvilágot a sajtóban annak kapcsán, hogy holttestet találtak egy nyíregyházi eladónőt november 22-én megkéselő férfi gépkocsijának csomagtartójában. A büntetőeljárást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja, annak részleteiről a rendőrség a korábbiakon túl bővebb tájékoztatást nem ad.

Az üggyel kapcsolatban a bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes tényfeltáró vizsgálatot rendelt el, melynek eredményétől függően további eljárások válhatnak szükségessé. Vezetői kinevezésre vonatkozó személyzeti intézkedésre nem került sor; találgatásokra az ORFK nem reagál.

[Beillesztett cikk: Beismerte az emberölést a nyíregyházi szurkáló]

A rendőrség határozottan cáfolja a különböző internetes portálokon megjelent azon állításokat, miszerint a rendőrök a túlórák szigorítása miatt nem vizsgálhatták át azonnal a gyanúsítotthoz köthető jármű csomagterét. A halaszthatatlan nyomozási cselekmények végrehajtása semmilyen körülmények között nem függ attól, hogy szükséges-e túlóra elrendelése.

A rendőrség szerint az index.hu hangulatkeltő cikkeiben nem először állítja, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében jogellenesen korlátozták a rendőrök túlóra-kifizetéseit.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés