Hirdetés

Egy elkeseredett vásárosnaményi anyuka segítséget kér

szabolcsihir.hu

2019.01.11. 12:07

Egy elkeseredett vásárosnaményi anyuka segítséget kér

Nyolcéves fián csak a műtét segíthet.

Hirdetés

A Nelson zenekar és Szirota Jennifer közös jótékonysági koncerttel szeretne segíteni  a vásárosnaményi Vas Zalánnak és családjának.

A 8 éves kisfiúnak koraszülöttekre jellemző feszes izomzata van, így a betegség következtében az alsó végtagjai feszesek, az izmok nem tudnak megfelelően nyúlni, emiatt a csontok eldeformálódhatnak, torzulhatnak, illetve az ízületek is hatalmas terhelésnek vannak kitéve.

Barcelonában vállalták, hogy március 19-én megműtik Zalánt, melynek költsége 4200 euró. A családnak fizetnie kell a beavatkozást, a kiutazást, a szállást, a tolmácsot és a rehabilitációs költségeket is, így 5500 euróra lenne szükségük, hogy a műtét megvalósulhasson.

– Az interneten figyeltünk fel Zalán és családja problémájára, és közvetítőn keresztül felvettük a kapcsolatot az édesanyával. Ágnes nagyon örült a megkeresésünknek, örömmel fogadta az ötletet, hogy jótékonysági koncerttel is segítsünk enyhíteni a családot sújtó költségeket – mondta el Szirota „Ciki” János, a Nelson együttes frontembere.

Az ingyenes rendezvényt a Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola aulájában tartják február 2-án, 19 órától.

A fellépők teljes tiszteletdíjukat a családnak ajánlják fel, a helyszínen pedig bárki adakozhat, aki szeretne a családon segíteni.

Aki segíteni szeretne Zalánon az alábbi címre juttathatja el adományát:
Számlatulajdonos: Vas Zalán
Számlaszám: 11773449-02544733 IBAN: HU30 1177 3449 0254 4733 0000 0000 BIC(SWIFT) kód: OTPVHUHB
jótékonyságVásárosnaménysegítség

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés