Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták a szabolcsi sorozatbetörőt

| 2019. 01. 02. | 10:56:00
Üzletekből és házakból is lopott.
Letartóztatták a szabolcsi sorozatbetörőt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája 2018. december 28-án lopás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárásban elrendelte J. B. gyanúsított letartóztatását.

A gyanúsított 2018. október 31-én két mátészalkai üzletben egy-egy nadrágról letépte az áruvédelmi eszközt, és megkísérelte azokat eltulajdonítani. Az egyik üzletből távozáskor az eladók tetten érték. 2018. november 22-én a Mátészalka és Ópályi között közlekedő személyvonaton eltulajdonította egy nő pénztárcáját az ülésről, a benne lévő háromezer forinttal és személyes iratokkal együtt.

2018. december 4. és 25. között Mátészalkán különböző lakóházakba ment be, ahonnan többek között táskát, pénztárcát, készpénzt és ruhaneműket tulajdonított el, összesen 123 ezer forint értékben.

Az egyik ingatlan udvarán parkoló nyitott személygépkocsikból autósrádiókat vitt el, amelyek összesen negyvenezer forintot értek.

A bíróság megállapította, hogy a gyanúsított előéletére, illetve a bűncselekmények sorozatos elkövetésére figyelemmel fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményeket követne el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés