Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megyeszerte hozzák a naptárt, viszik a szemetet

| 2019. 01. 03. | 20:45:00
Záhonyban késve kapták?
Megyeszerte hozzák a naptárt, viszik a szemetet
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az év első hulldészállítási napján a megszokottól eltérően nem a postaládjukban, hanem a kuka fedele alá téve találták/találják az idei hulladéknaptárat a nyíregyháziak. Szerencsére a csütörtöki körzetben egész nap nem esett az eső, így mindenki épségben jutott hozzá az egész évi tervezethez. (A naptár - körzetekre bontva - egyébként megtalálható a szolgáltató honlapján is.)

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. Záhonyban is közzétette a 2019-es hulladékszállítási naptárt - olvasható a város közösségi oldalán, ahol arról is tájékoztatnak, hogy a naptárt a városi lap, a Záhonyi Zóna következő számának mellékleteként is kézbesítik.

A Facebook-oldalon olvasható hozzászólásokból kiderül: az év első "szelektív" napján többen pórul jártak. Miután reggel még nem látták a közösségi oldalon a naptárt, nem helyezték ki a papír és műanyag gyűjtésére szolgáló edényt.

Így aztán nem sikerült az év végi ünnepek alatt összegyűlt csomagolóanyagoktól megszabadulniuk, január végéig várhatnak a járatra. Szüvá teszik azt is, hogy "bezzeg" Kisvárdán kéthetente ürítik a szelektív hulladékot tartalmazó kukákat.

Záhonyban ez lesz az idei menetrend

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés