Hirdetés

Nyíregyházán egy férfi meg akarta ölni feleségét (Frissítve!)

szabolcsihir.hu

2019.01.07. 16:07

Nyíregyházán egy férfi meg akarta ölni feleségét (Frissítve!)
Fel akarta robbantani a házat. (Fotó: Blikk)

Fegyver is volt a lakásban.

Hirdetés

Egy idős férfi gyufával a kezében várta, hogy elegendő mennyiségű gáz jusson a lakás légterébe, hogy aztán a levegőbe repítse a házat, melyben volt feleségével élt egy háztartásban – írja a Blikk.

– Amikor hazaértünk hangos sikolyt hallottam az első emeletről. Egy idős férfi kiabálta: „Rád robbantom a házat, meghalsz!” Ekkor dörömböltem be hozzájuk. Az idős asszony, aki segítségért kiáltott, kinyitotta az ajtót – részletezte a történteket az egyik szomszéd, aki azt is elmondta, a lakásban ekkor már gázszag volt, a férfi pedig egy létrával barikádozta el magát.

A szomszédtól megtudták: egy pisztoly is előkerült a férfi szobájából, amikor a rendőrök már a helyszínen voltak.

Informátoruk szerint a gázcsövön a férfi saját fényképe lógott. Mielőtt felesége hazaért SMS-ben közölte vele, hogy véget vet saját életének.

Nem régen váltak el, vélhetően ezt nem sikerült még feldolgoznia.

Előzetesben a férfi

A hírrel kapcsolatban a Szabolcsihír érdeklődésére a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete megerősítette: a Nyíregyházi Rendőrkapitányság közveszély okozása bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 68 éves nyíregyházi lakos ellen.

A rendőrök a férfit január 3-án gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették. Az ügyészség azóta elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

 

 

Nyíregyházagyilkossági kísérlet

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés