Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szóljon hozzá a tervekhez Kisvárdán!

| 2019. 01. 29. | 19:02:00
Javaslatát el is küldheti.
Szóljon hozzá a tervekhez Kisvárdán!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lakossági fórumot tart a kisvárdai képviselő-testülete február 19.-én kedden, 14 órától a Polgármesteri Hivatal dísztermében. A fórum témája: a jelenleg hatályos településrendezési eszközök módosításának ismertetése 12 beavatkozási ponton - adták hírül a város hivatalos honlapján.

A város képviselő-testülete döntött arról, hogy a hatályos településrendezési eszközöket (településszerkezeti terv és leírása, helyi építési szabályzat és szabályozási tervek) - ahogy fogalmaznak - 12 beravatkozási ponton módosítja.

Akinek a módosításokkal kapcsolatban előzetesen javaslata, észrevétele van, a tájékoztatás megjelenésétől (2019. január 22.) számított 21 napon belül személyesen, postai úton (Kisvárda Város Önkormányzata, 4600 Kisvárda, Szent László u. 7.-11. sz.) juttathatja el, vagy a polgarmester@kisvarda.hu e-mail címre.

A fórumhoz kapcsolódó, előzetes tájékoztatási anyag a város hivatalos honlapjáról (www.kisvarda.hu) letölthető, illetve személyen a megtekinthető a városházán, az I. emelet 103.sz. szobájában.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés