Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baktalórántházi cukrász lábai előtt hever a világ

| 2019. 02. 20. | 13:37:00
Riminiben aratott édes sikert.
Baktalórántházi cukrász lábai előtt hever a világ
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas sikert aratott két magyar cukrász Riminiben. Külön öröm, hogy hazánkat egy megyénkbeli versenyző is képviselte, a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ cukrásza, Kézi Sára.

A magyar versenyzők a kedden megrendezett Cukrász Világbajnokság Európai selejtezőjében nyújtott kiemelkedő teljesítményét a zsűri arany minősítéssel díjazta, így Nagy Csaba, a miskolci Avalon Park Resort és Kézi Sára, a baktalórántházi étterem cukrásza kvalifikálta magát a 2020-as világbajnokságra, amelyet Szentpéterváron rendeznek meg.

A győztes páros képen látható munkája a világversenyeken rendre élen végző északi országok elismerését is kivívta

 

Munkában a két magyar versenyző: a miskolci Avalon Park Resort cukrásza, Nagy Csaba és a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ büszkesége, Kézi Sára

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés