Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bicikliző gyereket pofozott meg Nyírbátorban egy autós

| 2019. 02. 12. | 10:25:00
Közlekedési vita.
Bicikliző gyereket pofozott meg Nyírbátorban egy autós
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolja az ügyészség azt a nyírgyulaji férfit, aki felpofozott egy elengedett kormánnyal kerékpározó 14 éves fiút.

A Nyírbátori Járási Ügyészség vádirata szerint a vádlott tavaly november végén egyik nap, a kora esti órákban Nyírbátorban autózott a Hunyadi úton, amikor utolérte az elengedett kormánnyal az út szélén kerékpározó 14 éves sértettet. A kerékpáros mellett elhaladva, a lehúzott ablakon keresztül a vádlott figyelmeztette a fiút a szabályos közlekedésre, aki ezzel nem foglalkozott. Ezután a vádlott gépkocsijával megelőzte a sértettet, majd megállt a padkán. Odament a sértetthez, akit ingerülten felelősségre vont a szabálytalan kerékpározás miatt, miközben kétszer a fején tenyérre meg is ütötte a fiút, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A vádlott ezen magatartásával garázdaság vétségét és könnyű testi sértés vétségét valósította meg, amit el is ismert. Tettét azzal magyarázta, hogy az utóbbi időben többször került ilyen konfliktusba kerékpárosokkal, és emiatt nagyon ideges volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés