Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy gólt lőtt a Szpari Nyíregyházán

| 2019. 02. 10. | 18:36:00
A Ceglédnek esélye sem volt.
Négy gólt lőtt a Szpari Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Ceglédet fogadta a Nyíregyháza Spartacus a labdarúgó NBII-ben. A Városi Stadionban ez volt az első bajnoki ebben az évben.

A találkozó előtt a saját nevelésű, az első csapathoz kerülő játékosokat köszöntötte Révész Bálint a Szpari elnöke és Kiss Baranyi Sándor, akadémiai igazgató.

A hazaiak már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést. Először szöglet után Hornyák Marcell fejelt a kapuba a hatodik percben, majd 5 perccel később Kártik Bálint szerzett labdát, majd kapura vezette a labdát, lövését hárította a kapus, de a kipattanót Hornyák Marcell belőtte. Az első félidő végén, a 41. percben Bakos 32 méteres szabadrúgását tolta szögletre a kapus. Gulyás Máté sarokrúgása után Fodor Ferenc fejelt a kapuba. 

A térfélcsere után, az 50. percben Hornyák Marcell kapott jó labdát Bakos Szabolcstól, majd egy pattanás után balról a léc alá bombázott, ezzel az állás 4:0-ra módosult. 4 perccel később váratlanul szépített a Cegléd egy távoli lövéssel, Oldal labdája a kapufáról pattant be.

MESTERMÉRLEG

Zoran Spisljak vezetőedző Nyíregyháza: – Szeretnék gratulálni a csapatnak, ma megmutatták mi az amin hetek óta dolgozunk. Amire készültünk az ma működött, minden játékos hozta az átlagot, de voltak extra teljesítmények is, külön kiemelném Hornyák Marcellt, Gyurján Bencét és Kártik Bálintot. Ez a győzelem egy indulópont, ezen az úton kell tovább haladni.  

Nagy Tibor vezetőedző Cegléd: - A múlt heti 0-4 után ismét négy gólt kaptunk, ismét egyéni hibákból.Tudtuk, hogy mire számíthatunk, felhívtam a játékosok figyelmét a szögletekre, mégis  így kaptunk gólt, illetve eladott labdából. 0-2 után bátrabban játszottunk, de újabb sarokrúgásból megint a Nyíregyháza volt eredményes. A középpálya keveset ütközött, nincs kellő agresszivitás a csapatban. Sajnos vannak hiányposztjaink, ez látszik két mérkőzés után, ezen a következő napokban változtatnunk kell.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés