Parno Graszt: hittem abban, hogy nem számít a bőröm színe

Szabolcsihír/Facebook

2019.02.15. 12:16

Parno Graszt: hittem abban, hogy nem számít a bőröm színe
Fotó és videó: Facebook

A Nyíregyházán rendszeresen látható, paszabi együttes Debrecenben élő énekeséről készített videót.

Hirdetés

Hirdetés

"Ezzel a kis videóval csatlakozunk az UNICEF - Félelmek legyőzői kampányhoz. Nekünk is vannak történeteink..." - ezt írta az alá a rövidfilm alá a Parno Graszt, amelyben énekesnője, Helén üzen arról, milyen érzés a színpadon állni és ünnepelt előadóként énekelni, és milyen romaként vásárolni egy üzletben, ahol minden mozdulatát biztonsági őr lesi, a pénztáros pedig megkérdezi, ki tudja-e fizetni, ami a kosarában van.

 

A videót péntek délelőtt tették fel közösségi oldalukra, s röpke három óra leforgása alatt már több mint 32 ezren töltötték le.

Oláh Heléna 13 évesen került a Polgár Alapítvány Tehetséggondozó programjába. Az Alapítvány a hátrányos helyzetű, kiemelten a cigány közösségek és egyének helyzetének javítása érdekében olyan innovatív programokat indított útjára, melyek több szempontból is egyedülállóak, példaértékűek. A tehetségsegítés keretein belül Heléna, (a programba beválogatott sok-sok fiatallal együtt) számos élménnyel, tapasztalattal, tudással gazdagodhatott a számukra szervezett táborok, kurzusok, műhelymunkák során.
NyíregyházaDebrecenParno Graszt

Szóljon hozzá!

Hirdetés