Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tovább őrzi veretlenségét a Kisvárda

| 2019. 02. 23. | 20:14:00
Újabb értkes pont idegenben.
Tovább őrzi veretlenségét a Kisvárda
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kiesés ellen küzdő Kisvárda kétgólos előnyről 2-2-es döntetlent játszott szombaton a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában. A vendégcsapat már hét kör óta veretlen a bajnokságban, ezzel együtt továbbra is a 11., kieső helyen áll a tabellán.

Mezőkövesdi szempontból "hidegzuhannyal" kezdődött a találkozó, a letámadó vendégek ugyanis két szögletből szerzett góllal szűk negyedóra után jelentős előnyre tettek szert. A hazaiak húsz perc után tértek magukhoz, ezután átvették az irányítást, sikerült is szépíteniük, majd további lehetőségeik is voltak. A nézők számára élvezetes volt a küzdelem, jó volt az iram, és nemcsak a kövesdiek, a kisvárdaiak is veszélyeztették a kaput.

A második félidőt jobban kezdte a házigazda, kapufával indított, utána gyakorlatilag beszorította ellenfelét a térfelére. A védelem, és főleg Felipe egy ideig állta a sarat, aztán a brazil kapus csapattársa, Cukalasz csúsztatásánál már tehetetlen volt. Az öngól és az egyenlítés után látszott, hogy egyik fél sem elégszik meg a döntetlennel, mindkét együttes nagy erőket mozgósított a győztes találat megszerzéséért, de végül egyikük sem járt sikerrel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés