Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megtisztítják Nyíregyházát és az egész megyét

| 2019. 03. 17. | 10:41:00
Csatlakozz önkéntesként!
Megtisztítják Nyíregyházát és az egész megyét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye szerint közel 240 ezer önkéntessel az elmúlt évek legsikeresebb környezetvédelmi akciója lehet majd az idei TeSzedd! elnevezésű (Önkéntesen a tiszta Magyarorszá­gért!) hulladékgyűjtési rendezvénysorozat.

Nyíregyházán 20 találkozási pont lesz, a megyében összesen pedig 124. 

Az önkéntes akciót 2011 óta minden évben megrendezik. Idén március 18. és 24. közötti időszakra esik. A hulladékgyűjtés kellékeit, a zsákokat és a kesztyűket a minisztérium biztosítja, az akció szervezőjeként pedig az összeszedett szemét elszállításáról is gondoskodik. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Kommunikációs Főosztályától megtudtuk, a TeSzedd! akcióra történő regisztráció 2019. március 3-án éjfélkor lezárult, így nem lehet több találkozási pontot létrehozni.

Amennyiben önkéntesként szeretne valaki csatlakozni egy nyílt találkozási ponthoz – amit a teszedd.hu honlapján a „hol szedjem?” menüpontban találhat –, keresse a TeSzedd! ügyfélszolgálatot vagy menjen el az adott napon az adott helyszínre.

A beérkezett regisztrációk alapján országosan több mint 3000 helyszínen lesz szemétszedés és összesen közel 240 000 fő vesz részt benne.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés