Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb kerékpárút épül Nyíregyházán

| 2019. 03. 04. | 10:15:00
Szakaszosan készül el.
Újabb kerékpárút épül Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn, március 4-én 5 helyszínen szakaszosan kezdődik kerékpárút építése Nyíregyházán. A hét első napján az alábbi helyszínekre felvonulnak a munkagépek és elkezdődik az ideiglenes forgalomkorlátozás kiépítése is.

A Debreceni úton a felüljáró mellett, valamint a Forrás áruház előtti szakaszon egészen a Dunapack-ig. Itt a gépjármű forgalom nem lesz korlátozva, azonban az erre közlekedő gyalogosokat és kerékpárosokat kérik, nagyobb figyelemmel közlekedjenek.

A Tünde utca Dunapack-kal szembeni részén, a kerékpárút építése miatt nagyobb tehergépjármű forgalom várható, a teljes szakaszon. A Tünde utcán az útfelújítási munkálatok kapcsán is 30-as tábla van, fokozott figyelemmel közlekedjenek az autósok, ha tehetik, kerüljék el a környéket.

A Kállói úti vasúti átjáró és az Építő utca közötti szakaszon is 30 km/h sebességkorlátozás lép éretbe, a gyalogosok egy rövid szakaszon nem közlekedhetnek, figyeljék a kihelyezett jelzéseket.

A Kállói úton a Lujza és Bogyó utca között az útpályán szintén 30-as sebességkorlátozás lép életbe egy 300 méteres szakaszon.

A Kállói úton az Áfonya utca és Csárda utca közötti szakaszon is megkezdődik a kerékpárút építése, ezért a gyalogos forgalom korlátozva lesz, valamint helyenként a túloldalra terelve. Itt elsősorban a gyalogosok és kerékpárosok közlekedjenek fokozott figyelemmel. A teljes szakaszon 30-as sebességkorlátozást vezetnek be.

Kérik a járókelők és az autóvezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés