Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ásóval verte férjét az újkenézi asszony

| 2019. 04. 04. | 12:18:00
Előkerült a balta és a vasvilla is.
Ásóval verte férjét az újkenézi asszony
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 55 éves nő ellen.

A nyomozás adatai alapján az asszony újkenézi otthonában előzetes szóváltás után egy ásóval bántalmazta 61 éves férjét 2018. november 18-án, később újabb támadásokat indított férje ellen.

Egyik alkalommal lakóházuk udvarán egy vasvillával kísérelte meg megszúrni, amit a férfinak sikerült elhárítania, így nem sérült meg. 2018. december 10-én éjjel közös hálószobájukban egy baltával esett férjének, miközben a halálát kívánó szitkokat kiabált, de a férfinak ezúttal is sikerült kivédenie a támadást.

A rendőrök a büntetőeljárás adataiból megállapították, az asszony szándéka férjének súlyosabb fokú sérülés okozására terjedt ki. Rendszeresen, naponta fenyegette megöléssel házastársát, ezzel félelemben tartotta a férfit. A rendőrök a nőt folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérletének, valamint zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés