Hirdetés

Helló, Nyíregyháza!

Szabolcsihír

2019.04.16. 14:41

Helló, Nyíregyháza!
Illusztráció: Szabolcsihír

A tavasz első, tömegeket megmozgató rendezvénye a belvárosban.

Hirdetés

Hirdetés

Ha április, akkor Helló, Nyíregyháza! A hónap utolsó péntekére egy nagy méhkasra emlékeztet a belváros, ahol lépten-nyomon valamilyen érdekes program várja az érdeklődőket. Sziget épül és új utcák nyílnak, bemutatkoznak a város együttesei, kiköltöznek a Szabadság térre a civil szervezetek, számos játékot, kreatív fajátékot – csigafuttató, sárkányetető, horgászás, gólyaláb, lengőteke – kínálnak a legkisebbeknek, akiknek még versenyt is hirdetnek. Kinyit a kamaszterasz, papírszínházba invitálják a nézőket, és még sorolhatnánk, mi mindent kínálnak április 26-án a szervezők és résztvevők.

A Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár az épület előtti téren a Könyvsziget szabadtéri könyvtárral települ ki. Könyvtári olvasóval (Hírlap- és könyvolvasó) várjuk az érdeklődőket, akik a legnépszerűbb magazinok friss számait és legújabb könyveket olvashatják.

Ingyen elvihető könyvekkel és folyóiratokkal ajándékozzák meg a Könyvsziget látogatóit, valamint ajándék beiratkozási kuponnal is kedveskednek, ami ingyenes beiratkozásra jogosítja tulajdonosát év végéig. A régi Nyíregyháza címmel kiállítás nyílik képeslapokból.

Legalább ezen a napon illik mindenkinek köszönni Nyíregyházán.

 

Helló, Nyíregyháza!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés