Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Műhely lángolt Kisvárdán

| 2019. 04. 01. | 10:04:00
Három településről érkeztek oltani.
Műhely lángolt Kisvárdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap tizenhárom alkalommal vonultak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói szabadtéri tűzhöz. Tiszabercelen száraz fű, nádas és nyárfaerdő aljnövényzete égett foltokban mintegy húsz hektáros területen. A kiemelt riasztási fokozatú tűzesethez a nyíregyházi és a kisvárdai hivatásos, az ibrányi önkormányzati és a nagyhalászi önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult. A lángokat három vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal fékezték meg a beavatkozók.

Egy nyolc négyzetméteres műhely égett vasárnap délután Kisvárdán, a Mátyás király utcában. A kisvárdai, a záhonyi és a cigándi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos az épület oltását megkezdte és kettő gázpalackot is kihozott onnan. A tüzet a beavatkozók kettő vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Tiszavasváriban egy személygépkocsi égett teljes terjedelmében vasárnap este. A tűzesethez a tiszavasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a járművet. Személyi sérülés nem történt.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés