Hirdetés

Rossz hír Janinak húsvétra: vádlott lesz!

2019.04.21. 10:05

Rossz hír Janinak húsvétra: vádlott lesz!
A gépek nagy részét már eladta, a pénzt elköltötte (Fotó: pilice.hu)

A régi munkahelyét rámolta ki Tiszavasváriban.

Hirdetés

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást R. János 37 éves tiszavasvári lakos ellen.

A férfi 2019. március 24-én betört egy tiszavasvári telephelyre, ahonnan különböző szerszámokat, mobiltelefont és készpénzt tulajdonított el. A rendőrök a telephely kamerafelvételei alapján rövid időn belül azonosították és még a bejelentés napján otthonában elfogták a feltételezett tettest.

R. Jánost a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy korábban alkalmi munkákat vállalt a telephelyen, ezért pontosan tudta, hogy mit hol talál meg. Vallomásában kitért arra is, hogy az eltulajdonított gépek nagy részét már eladta, a pénzt pedig elköltötte. Egy gépet hagyott csak magánál, amit a lakóháza padlásán rejtette el, azt a nyomozóknak megmutatta. A rendőrök az eljárás során a lopott munkagépeket visszaszerezték és átadták a tulajdonosának.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tiszavasvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban bíróság elé állításai javaslattal átadta az ügyészségnek - közölték húsvétvasárnap.

lopásbíróság

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés