Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Támogassa szavazatával a szabolcsi civil szervezeteket!

| 2019. 04. 01. | 12:49:00
Hárman vannak versenyben a nyíregyházi körzetben.
Támogassa szavazatával a szabolcsi civil szervezeteket!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Április 1-jén indul a MOL Helyi Érték programjának közönségszavazása. Országszerte 40 körzetben, körzetenként 2-3, az első fordulón továbbjutott civil szervezet van versenyben. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből a nyíregyházi körzetben a Magyarországi Magiszter Alapítvány Romani beszédmódok és roma hagyományok Tiszavasváriban, a Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület Szafi Önkéntes Ifjúsági Program és a Tabulapláza Alapítvány Karrier Café – önkéntességgel és bögrékkel a sikerért pályázata jutott tovább a MOL Helyi Érték Programjának közönségszavazására.

Minden körzetben a helyi lakók vagy ott átutazók dönthetnek a győztesről április 22-ig, a kijelölt MOL töltőállomásokon leadott szavazatukkal. A nyertesek egyenként félmillió forintos támogatásban részesülnek.

Az Adj lendületet helyi közösségednek! mottójú MOL Helyi Érték Programra összesen 297 pályázat érkezett be. A szakmai értékelés és az alapítvány kuratóriumának döntése alapján 109 pályázat vesz részt azon a közönségszavazáson, melyet április 1. és 22. között tartanak a MOL töltőállomásokon, országszerte 40 körzetben.

– Először indítottuk el az egész ország civil szervezeteit megmozgató programunkat, méghozzá annak érdekében, hogy helyben született kezdeményezéseket és összefogásokat támogassunk. Országszerte népszerű volt a kampány, a várakozásunknak megfelelő számú pályázat érkezett be, sőt Kelet-Magyarországról kiugróan sokan jelentkeztek. Az elbírásánál előnyt élvezett az önkéntesség és a fenntarthatóság szemléletének érvényesítése, valamint az innovációs fókusz – mondta Apáti-Tóth Kata, a MOL Magyarország kommunikációs igazgatója.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés