Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Babavárók a nyíregyházi kórházban

| 2019. 05. 09. | 21:57:00
A párok együtt járták be az intézményt.
Babavárók a nyíregyházi kórházban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hűvös idő ellenére nagyon sokan fogadták el a Jósa András Oktatókórház meghívóját az idei Várandósság hete rendezvénysorozat csütörtöki programjára. Ezen a napon az egészségügyi intézmény kinyitotta kapuit, és az érdeklődők betekinthettek a szülészeti-, és nőgyógyászati osztály kulisszái mögé.
A gyermekvállalásban érdekelt családok szép számmal járták végig a szakrendelőtől a szülőszobán át, a csecsemő osztályig tartó túrát.

Kivételes lehetőség volt ez arra, hogy a várandós anyukák, a leendő apukák megismerjék azt a környezetet, ellátást, gyógyászati eszközöket, lehetőségeket, amelyek a szülés napján várják majd a családokat.

A kulturális programmal tarkított rendezvényen a köszöntőkben elhangzott: a gyermekvállalásban nincs miért szégyenkeznie a megyének, hiszen az ország egyik legnagyobb egészségügyi intézménye élen jár a születésszámot tekintve, mely éves szinten megközelíti a 3600-at. Arról is szó esett, hogy a nyíregyházi kórház már évtizedek óta törekszik arra, hogy családbarát legyen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés