Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bringások lepik el Nyíregyháza belvárosát

| 2019. 05. 13. | 17:02:00
Amatőrök is nevezhetnek. Ingyen.
Bringások lepik el Nyíregyháza belvárosát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Május 18-án, szombaton 12 órától 18 óráig egymást érik majd a kerékpáros futamok a belvárosban. A Zrínyi Ilona utcán, egy 900 méteres körpályán rendezik a háztömb körüli kerékpárversenyt, amely a leglátványosabb formája az országúti kerékpárversenyzésnek, hiszen a nézők folyamatosan látják és követhetik a verseny folyamatát – áll a város sajtószolgálatának közleményében.

A verseny utánpótlás programokkal indul, majd 16 órakor két kerékre pattanhatnak az amatőrök, 17 órától pedig rajtol az elit futam.

Amatőr kategóriában bárki nevezhet, de csak versenykerékpárral lehet indulni, és a bukósisak használata kötelező! A legjobb bringások érkeznek Nyíregyházára, hiszen az elit nemzetközi mezőny 50 versenyzővel indul. Jelen lesznek a magyarországi kerékpáros klubok legeredményesebb versenyzői is, de érkeznek csapatok Csehországból, Romániából, Ausztriából, és rajthoz áll a szerb nemzeti válogatott is. Az igazolt utánpótlás versenyzők érmet, illetve kupát kaphatnak majd, az amatőrök szintén érmet, kupát, valamint tárgyjutalmakat. Az elit futam pénzdíjas verseny, de gazdára talál Nyíregyháza nagydíja is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés