Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még keresik a nyíregyházi gyerekprojektek kivitelezőit

| 2019. 05. 14. | 18:34:00
A Kölyökvár és a jósavárosi játszódomb esetében kell új közbeszerzés. 
Még keresik a nyíregyházi gyerekprojektek kivitelezőit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Különböző okból, de eredménytelennek bizonyult a nyíregyházi Kölyökvár épületének felújítására és a „Robinson domb” játszótér kialakítására kiírt közbeszerzési eljárás – derül ki a május 14-i Közbeszerzési Értesítőből.

A Dózsa György utcai Kölyökvár épülete szigetelésre, a födém tartószerkezetének megerősítésére, tetőcserére, helyenkénti burkolatcserére, homlokzati vakolatjavításra szorul, mellette új nyílászárókat építenek be a régiek helyett, akadálymentesítik a tereket és a fűtést is korszerűsítik.

A jósavárosi „Robinson domb” esetében a fa játszóvár szerkezeti elemei elöregedtek, a felújítás már nem gazdaságos. Ezért lebontják, a helyére pedig korszerű, sokfunkciós mászóvárat építenek. A szánkópálya oldalába óriáscsúszda kerül, s a kivitelezőnek a zöldfelület helyreállításáról is gondoskodni kell.

A Kölyökvár esetében három pályázat érkezett helyi cégektől (Harcon Építés Kft., Imbrex 95 Kft., Capricolors Kft.), ám a nyíregyházi önkormányzat rendelkezésére álló nettó 154 millió forintos fedezetet a legalacsonyabb árajánlat is meghaladta. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés