Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Van cigánybűnözés - így Tiszavasvári expolgármestere

| 2019. 05. 08. | 15:51:00
A „megélhetési gyermekvállalást” szorítanák vissza.
Van cigánybűnözés - így Tiszavasvári expolgármestere
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 Mi Hazánk Mozgalom mindenféle migrációt elutasít, ez a párt európai parlamenti választási programjának első és legfontosabb mérföldköve - jelentette ki Fülöp Erik a szervezethez  tatozó független országgyűlési képviselő szerdán Szekszárdon, sajtótájékoztatón.

A politikus úgy fogalmazott, hogy  miután a déli határkerítés megépítésének ötlete Toroczkai Lászlóé, a párt elnökéé volt, a Mi Hazánk a kerítés megtartása mellett a "magyar belügyhöz tartozó, egyéb jellegű" határmegerősítést is megvalósítana, ami elengedhetetlen Európa számára.

Fülöp Erik  azt mondta, hogy  a mozgalom a cigány-magyar együttélés szabályait is megváltoztatná; elsősorban a családtámogatási rendszer módosításával próbálnák visszaszorítani a "megélhetési gyermekvállalást", ami - szavai szerint - a cigányság körében főként Kelet-Magyarországon elterjedt. A párt a családtámogatásokat három gyermek után a szülő munkaviszonyához kötné - tette hozzá. 

A Mi Hazánk Mozgalom ki meri mondani, hogy van cigánybűnözés

 - jelentette ki. Mint mondta, a Mi Hazánk szigorúan újra alkotná a büntető törvénykönyvet, bevezetnék a szibériai bérrabtartás intézményét, életellenes és terror bűncselekmények esetén pedig visszaállítaná a halálbüntetést.

A képviselő megemlítette, hogy pártja olyan társadalmi csoportokat is szeretne képviselni, amelyeket "az elmúlt évtizedekben a politikai pártok elfelejtettek". Emlékeztetett arra, hogy a mozgalom kezdeményezni fogja a kilakoltatási moratórium meghosszabbítása érdekében rendkívüli parlamenti ülés összehívását.  Szeretnék elérni a devizahiteles törvények módosítását is - mondta Fülöp Erik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés