Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Áthelyeznek több nyíregyházi buszmegállót

| 2019. 06. 04. | 16:55:00
Épül a kerékpárút, ideiglenes megoldásra van szükség.
Áthelyeznek több nyíregyházi buszmegállót
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debreceni út – Tünde utca – Kállói út szakaszon épülő új kerékpárút munkálatai során több helyszínen átépítik a buszperonokat, esetenként a buszöblöket, ezért átmenetileg ideiglenes buszmegállókat jelölnek ki a szakemberek – tudatta a város sajtószolgálata.

Június 5-én (szerdán) 8 órától az alábbi buszmegállókat helyezik át:

  • a Zimony utcai buszmegállót a Kállói út 35. szám elé,
  • a Kéményseprő utcai buszmegállót néhány méterrel távolabb,
  • a Béke utcai buszmegállót a Kállói út 42. szám elé.

A Kertvárosban elkezdődött a Pihenő utca, a Tagló, a Teke, és a Tenisz utcák aszfaltburkolattal történő kiépítése. A munkálatok várhatóan augusztus 31-ig befejeződnek. A kivitelező tájékoztatása szerint ez idő alatt csak minimális forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek, az ingatlanokra történő behajtás folyamatosan biztosított lesz.

A Legyező utca felújítási munkálatai során a Fészek utca és Szélsőbokori út közötti szakaszon egyirányú forgalmi rendet vezetnek be június 11-től. Kérik a járművezetőket, fokozottan figyeljék a kihelyezett forgalomtechnikai táblákat.

Elkezdődtek Nyírszőlősön az Izabella utca járdaépítési munkálatai, jelenleg a burkolatbontás, szegélyépítés van folyamatban. Szintén építik az új járdát a Simonyi Óbester utcában, a járdaburkolat bontási munkálatai ezen a héten elkezdődnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés