Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megkezdik a körforgalom építését Nyíregyházán

| 2019. 06. 19. | 14:24:00
Forgalomkorlátozásra kell számítani a 36-os főúton.
Megkezdik a körforgalom építését Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megkezdődik a tervezett körforgalmi csomópont építése a Tiszavasvári út (36-os főút) – Szélsőbokori út – Fokos utca kereszteződésében, így június 21-től forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedők – tudatta a város sajtószolgálata.

A kivitelezési munkálatok több ütemben valósulnak meg.

[Beillesztett cikk: Körforgalmi csomópont épül Nyíregyházán]

A Fokos utcát lezárják, de a 36-os főút széles burkolata lehetővé teszi, hogy a forgalom ebben az ütemben két sávon haladhasson. A munkavégzés ideje alatt a Fokos utca és az Esély Centrum (a kijelölt gyalogátkelőhely után) a meglévő kapubejárón és a belső, zúzottkő burkolatú úton keresztül ideiglenesen megközelíthető lesz.

A következő munkafázisban a Szélsőbokori utat zárják le és egy terelőutat jelölnek ki. A főúton ekkor már félpályás útlezárásra kell számítani, a váltakozó irányú forgalmat fényjelzős forgalomirányító-berendezés irányítja majd.

A 3. ütemben, amikor már rendelkezésre áll a teljes körpálya, ennek megfelelően történik majd a munkaterület forgalmának szabályozása. A 4. fázisban a kopóréteg aszfaltozása váltakozó irányú forgalom fenntartásával, jelzőőrös forgalomirányítás mellett történik majd.

A munkavégzés idejére az érintett buszmegállókat ideiglenesen áthelyezik. A munkálatok ideje alatt kérik a gyalogosok és a gépjárművezetők türelmét és megértését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés