Hirdetés

Nyíregyházán már összefogott az ellenzék

Szabolcsihír

2019.06.14. 17:08

Nyíregyházán már összefogott az ellenzék
A képen balról: Lövei Csaba, Fodor István, Lengyel Máté, Babosi György, Jeszenszki András, Pápai László és Póka Imre (Fotó: Szabolcsihír/Cs.K.)

Megkezdték a kampányt.

Hirdetés

Hirdetés

Közös polgármesterjelöltet és közös önkormányzati képviselőjelölteket állít az ellenzék Nyíregyházán. Ezt június 14-én pénterken közös sajtótájékoztatón jelentették be. Mint elhangzott: a közös gondolkodás már idén március 15-én elkezdődött, amikor a forradalom és szabadságharc évfordulóján együtt koszorúztak.

Póka Imre a Függetlenek Egyesülete, Babosi György a Momentum, Fodor István a Demokratikus Koalíció, Jeszenszki András a Magyar Szocialista Párt, Lengyel Máté a JOBBIK Magyarországért Mozgalom, Lövei Csaba a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Párbeszéd képviseletében közölte:

"Szövetségben Nyíregyházáért" olyan közös programot dolgoztak ki, melynek köszönhetően sokkal inkább szerethető, élhetőbb város lehet Nyíregyháza.

Valamennyi párt képviselője röviden ismertette a célokat, melyek mentén létrejött a szövetség. Néhány ezek közül: felelős és fenntartható városfejlesztés, a lakhatási feltételek javítása, bérlakásprogram, a sajtószabadság visszaállítása, biztonság, társadalmi igazságosság, munkahelyteremtés, nyitott városháza, közvetlen demokrácia, önkormányzati rendészet felállítása.

Végezetül bejelentették, egy közös polgámesterjelöltet és minden önkormányzati körzetben is egy közös jelölteket állítanak. A kiválasztás már megtörtént, személyekről, nevekről azonban nem kívántak egyelőre nyilatkozni.

Nyíregyházaellenzék

Szóljon hozzá!

Hirdetés