Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházán minden kutyát megszámlálnak

| 2019. 06. 04. | 12:24:00
Kötelező az adatszolgáltatás.
Nyíregyházán minden kutyát megszámlálnak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A NYÍRVV Nonprofit Kft. minden ingatlanhoz eljuttatja az ebösszeíró adatlapokat, melyeket ebenként, az oltási könyv alapján kitöltve kell elhelyezni a gyűjtőládákba.

A ládák megtalálhatók az állatkórházban, az állatorvosi rendelőkben, a Polgármesteri Hivatal Főbejáratánál, a Búza téri piaccsarnok főbejáratánál lévő irodában vagy a Hősök tere 9. szám alatti parkolási ügyfélszolgálaton. A nyomtatvány személyesen leadható a társaság Tüzér utcai ebnyilvántartó telephelyén is, vagy elektronikuson elküldhető az eb@nyirvv.hu e-mail címre. Az adatlapot le lehet tölteni a nyirvv.hu oldalról. 

Az adatszolgáltatási kötelezettség teljesítését és a benyújtott adatlapok valóságtartalmát a Polgármesteri Hivatal munkatársai ellenőrizni fogják.

A NYÍRVV Kft. honlapján Szemán Sándor főjegyző tájékoztatja a lakosokat, az ebösszeírást követően is kötelesek az adatokban bekövetkező változásokat, szaporulatot írásban bejelenteni. Amennyiben az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után, melynek legkisebb összege 30 ezer forint.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés