Extrém akadályokkal lesz tele Nyírbátor

dragonrace.hu

2019.07.26. 18:36

Extrém akadályokkal lesz tele Nyírbátor

A verseny egyik színfoltja a paintball lesz.

Hirdetés

Hirdetés

Július 27-én újra megrendezik a népszerű Dragon Race extrém akadályokkal tarkított terepfutó versenyt Nyírbátorban.

Az évente megrendezett Sárkány Futamon szárazföldön és vízben is meg kell birkózni a különféle akadályokkal. A versenyzők 5+, 10+ kilométeres távokat teljesíthetnek fákon, bokrokon és erődökön át, a Széna réti tavat is magába foglaló terepfutó pályán. Népszerű a gyerek futam is, amely 1,5 km. A feladatok sokfélék, de egy közös tulajdonságuk van: mindent egyszer lehet megpróbálni. Ha valaki ront, büntető feladatot kell végrehajtania (felülés, guggolás).

A különböző akadályok között szerepel kötélmászás, függeszkedés, dárda dobás, gumihúzás, zsák cipelés. A verseny színfoltja pedig a fa fűrészelés és a paintball.

A versenynek téli verziója is lesz. Februárban újra várnak minden érdeklődőt.

A Dragon Ice a Dragon Race téliesített verziója, ahol nem csak a tereppel és az épített akadályokkal kell megküzdeniük a résztvevőknek, hanem a zord időjárási körülmények is újabb kihívások elé állítják őket.

A Sárkány Futam azonban nem csak a versengésről szól. 18.30 órától Sub Bass Monster lesz a sztárvendég, 20.30 órától pedig Éjszakai fürdőzés veszi kezdetét. Bővebb információk itt megtalálhatók.

Nyírbátordragonraceakadályverseny

Hirdetés

Szóljon hozzá!