Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan újra VIDORog Nyíregyháza

| 2019. 07. 26. | 15:47:00
60 helyszínen több mint 200 program várja az érdeklődőket.
Hamarosan újra VIDORog Nyíregyháza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizennyolcadik alkalommal rendezi meg a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház és a Városi Önkormányzat a VIDOR Fesztivált, mely határon innen és túl is egyre nagyobb népszerűségre tett szert az eltelt közel két évtized során.

A rendezvény igazi örömünnep; 60 helyszínen több mint 200 izgalmas programot kínálnak a látogatóknak augusztus 23. és 31. között. A város is ünneplőbe öltözik, az utcákon és tereken mutatványosok és improvizatív játékok szórakoztatnak, és ezúttal is helyet kap a gasztronómia.

A fesztivál eredeti célkitűzése továbbra sem változik: a vidámság és a derű mindenkié, vagyis a programok 90 százaléka ingyenesen látogatható.

A VIDOR-t szervező nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház vezetése minden évben igyekszik valami meglepetéssel kedveskedni a fesztiválozóknak. A színházi versenyprogramba idén először zenés színpadi játékok is nevezhettek, melyek a Rózsakert Szabadtéri Színpadon mutatkozhattak be, illetve a Szabadtéri ebben az évben először a VIDOR ideje alatt is várja a közönséget.

További újdonság, hogy idén a Sunshine FM rádió támogatásával Sunshine FM Kisszínpad lesz a Kossuth téren.

A rádió ugyanis évről évre a legismertebb hazai sztárok részvételével rendezi meg nyár végén a születésnapját. Ezúttal augusztus 31-én lesz a Sunshine Kisszínpadon a Total Music Party, ahol idén a Hősök élőzenés nagykoncertje után Rico&Miss Mood lép fel, majd az estét egy fergeteges bulival zárják a rádió népszerű lemezlovasai.

A gasztronómiai ínyencségek iránt érdeklődők a tavaly már bevált helyszínen találhatják ismét a VIDOR Falut. A szabadtéri filmvetítések pedig 22.00 órakor kezdődnek.

A részletes programok megtalálhatók az ingyenes műsorfüzetben, valamint a www.vidor.eu oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés