Ismét a nyíregyházi Szpariban játszik a legendás védő

Facebook

2019.07.16. 17:31

Ismét a nyíregyházi Szpariban játszik a legendás védő
Újra pályán (Fotó: Facebook)

Ha a Spartacus hív, akkor nincs mese - nyilatkozta.

Hirdetés

Hirdetés

406 mérkőzés, 36 gól, négy alkalommal feljutás az élvonalba, ott 129 meccs. Mindez Szpari mezben. Szatke Zoltán a nyíregyházi futball emblematikus tagja. Bár évek óta a klub utánpótlásában dolgozik edzőként, még 50 évesen is rendszeresen pályára lépett Kótajban - írja közösségi oldalán a Nyíregyháza Spartacus.

Most viszont a Szpari hívta, legyen a megyei III. osztályban induló Nyíregyháza Spartacus II. játékosa, tapasztalatát a pályán is adja át a fiataloknak.

- Akik ismernek tudják, hogy ha én kezet fogok egy klub vezetőjével, akkor ott játszom. Ez alól egy kivétel van: ha a Spartacus hív, akkor nincs mese! Most ez történt. Beszéltünk a kótajiakkal a folytatásról, de amikor a Szpari jelezte, hogy számítana rám, nem is gondolkodtam a válaszon. Természetesen tisztában vagyok a korommal, jeleztem, hogy rám már ne építsenek csapatot, de amiben tudok, segítek - mondta Szatke Zoltán.

A megyei III. osztályú bajnokságban nem a védő lesz az egyedüli rutinosabb játékos, több olyan fiatal tréner dolgozik jelenleg a Szpari utánpótlásában, akik tavaly is játszottak megyei csapatokban.

Szatke Zoltán természetesen marad az utánpótlásnál is, ahol továbbra is edzőként dolgozik majd.

Nyíregyháza Spartacus

Szóljon hozzá!

Hirdetés