Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már városgondnoka is van Mátészalkának

| 2019. 07. 16. | 15:59:00
Hívhatja telefonon, keresheti e-mailben, segít!
Már városgondnoka is van Mátészalkának
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A június 27-i vihar Mátészalkát sem kímélte, hatalmas pusztítást végzett a városban. Háztetőket rongált meg, fákat döntött ki.

Az elsődleges kárelhárítás gyors és hatékony megszervezése után a városvezetés nem hagyta magára a lakosságot: annak érdekében, hogy a városi szinten felmerülő segítségkérések eljussanak az illetékeshez, a zöldhulladék elszállítás szervezetten működjön, az önkormányzat városgondnokot nevezett ki. Gergely Zsolt azóta is járja a várost, rögzíti a hozzá személyesen, e-mailben, telefonon, illetve közösségi oldalán érkező igényeket, és igyekszik segíteni, ahol csak tud.

Gergely Zsolt városgondnok

Gergely Zsolt már eddig is közkedvelt egyénisége volt Mátészalkának. A városban és a városért él, eddig a Szalka-Víz Kft. keretében szervezte a közfoglalkoztatottak munkavégzését. Azt mondják róla, empatikus, vidám, kedves személyiség, derűlátása ragadós. Ezekre a tulajdonságokra támaszkodhat majd a jövőben is, hiszen a vihar maradványainak végleges eltávolítása után átveszi a klasszikus városgondnoki feladatokat.

Mátészalka városgondnoka várja a lakosság bejelentéseit, a megoldandó feladatokat, folyamatosan járja a város közterületeit, feltárja a problémákat, és jelzi azokat az illetékeseknek, valamint nyomon követi az egyes megoldási folyamatokat. Mind mondja, szeret másokon segíteni, ez teszi boldoggá.

Az eddigi bejelentések nagy része a házak elé elhelyezett zöldhulladék elszállítási igény volt, munkába állása óta, több, mint 120 ügy megoldásában működtek közre az őt segítő kolléganőjével közösen.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés