Hirdetés

Nem ismerte el a nyíregyházi férfi, hogy megölte barátnőjét

szabolcsihir.hu

2019.07.04. 16:10

Nem ismerte el a nyíregyházi férfi, hogy megölte barátnőjét

Napokig bántalmazta, majd magára hagyta a nőt.

Hirdetés

Hirdetés

A Nyíregyházi Törvényszék július 2-án előkészítő ülést tartott az emberöléssel vádolt F. L. ügyében.

A vádirat szerint a vádlott 2003-tól élt együtt a sértettel. Kapcsolatuk nem volt kiegyensúlyozott, gyakran veszekedtek, a vádlott többször bántalmazta a sértettet. 2008. május 3-ára virradó éjszaka a sértett a barátaival szórakozott, majd egyik ismerősével hazament, ahol a vádlott is tartózkodott. Amikor meglátta a sértettet az ismerősével, bezavarta őt a szobába, az ismerőst pedig elküldte, s ezután több napon át bántalmazta a nőt, míg végül magatehetetlen állapotba került. Ezután a vádlott magára hagyta a sértettet, akit később egyik ismerőse talált meg a lakásban. A nőt kórházba szállították, azonban néhány nap múlva meghalt. A vádlott  külföldre menekült, s 2018. július 8-án fogták el a Dominikai Köztársaságban.

A törvényszék közleménye szerint a vádlott az előkészítő ülésen nem ismerte el a bűnösségét a terhére rótt cselekmény elkövetésében és kérte, hogy a bíróság folytassa le a bizonyítási eljárást.

A bíróság novemberben fog tárgyalást tartani, amikor a vádlott, szakértők, továbbá tanúk meghallgatásával folytatja az eljárást.
Nyíregyházaemberölés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés