Hirdetés

Hirdetés

Nem lesz egyszerű szabadulni a nyíregyházi múzeumból

Jósa András Múzeum

2019.07.10. 15:37

Nem lesz egyszerű szabadulni a nyíregyházi múzeumból

Különleges élményt kínál a Jósa András Múzeum.

Hirdetés

Hirdetés

Oldschool szabadulószobát alakítanak ki a nyíregyházi Jósa András Múzeumban. A rendszerváltást megelőző időszakot bemutató kiállítás, a Kopogtat a nyugat átalakul, így egy különleges időutazásnak lehetünk részesei július 16. és augusztus 11. között.

A történet a hajdani legendás Ifi parkban kezdődik, ám a börtön egyik cellájában végződik, hacsak elő nem kerül Nagy Jani édesapjának pártkönyve, amit titokzatos módon, mintha a föld nyelt volna el.

A kalandregénybe illő izgalmas történet tele van váratlan fordulatokkal, rejtélyes feladványokkal, titkos kódokkal. Ám ezek mind abban segítenek, hogy a játékban résztvevők megtalálják a kijutás kulcsát. Fontos a jó megfigyelőképesség, leleményesség és csapatmunka, de nem kell aggódni, komoly lexikális tudásra nincs szükség. Ez a különleges élményprogram augusztus 11-ig várja a vállalkozószellemű játékosokat.

A maximum 60 perces játékban 16 éven felüli látogatók vehetnek részt, 3-8 fős csapatokban. Bővebb információ a 42/325-722-es telefonszámon kérhető. A játékban való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
játékJósa András Múzeumszabadulószobaélményprogramrejtély

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés