Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Őt indítja az ellenzék a Jósavárosban, Nyíregyházán

| 2019. 07. 17. | 11:51:00
Sorra válnak ismertté a Szövetségben Nyíregyházáért! jelöltjei.
Őt indítja az ellenzék a Jósavárosban, Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jeszenszki András a nyolc pártot és szervezetet tömörítő Szövetségben Nyíregyházáért! elnevezésű, ellenzéki tömörülés polgármesterjelöltje újabb önkormányzati képviselőjelöltet mutatott be július 17-i sajtótájékoztatóján. A politikus emlékezetetett arra, hogy egy évvel ezelőtt született döntés arról, hogy felelősséget érezve a megyeszékhelyért és az ott élőkért, minden egyéni körzetben egy közös jelöltet indítanak Nyíregyházán.

[Beillesztett cikk: Újabb két ellenzéki jelölt Nyíregyházán]

Bemutatta Babosi Györgyöt, a Momentum Mozgalom városi elnökét, aki Nyíregyházán, az Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumban érettségizett, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát. Villamosmérnök, mikroelektronika, orvosbiológia szakágon végzett. Kutató- és fejlesztőmérnök, saját mérnökirodáját vezeti. Kérlelhetetlen harcosa az egészségügy jobbá tételének, az biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedésnek. A Szövetségben Nyíregyházáért 2. számú, jósavárosi egyéni választókerületében indul az őszi választásokon.

Babosi György előrebocsátotta:

"44 éve élek Nyíregyházán, hosszú évek óta a Jósavárosban, ott nevelem a gyerekeimet, ismerem a játszótereket, a Robinzon domb hepehupáit, kívülről és belülről ismerem az ott élők összes gondját, örömét, bánatát."

Jövőképe: olyan várost szeretne, amelyben mindenki magának érzi a városát, minden korosztály, minden nyíregyházi minden jobb- és baloldali, hisz - mint fogalmazott - "mindannyian egy evezőt húzunk".

Hozzátette: itt kétszer többet kell dolgozni, fele annyiért. Szeretné a fiatalok számára vonzóvá tenni a várost, hoy jöjjenek ide vissza továbbtanulás után, és vegyék át a stafétabotot.

Célom az alapellátás megerősítése, megelőzés, digitális eszközpark kihasználása. Tiszta és átlátató közéletet, emberközpontú Nyíregyházát és Jósavárost, ahol rend, biztonság és szabadság van - zárta bemutatkozását Babosi György.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés