Őt indítja az ellenzék Kovács Ferenccel szemben Nyíregyházán + FRISSÍTVE!

Szabolcsihír

2019.07.01. 13:10

Őt indítja az ellenzék Kovács Ferenccel szemben Nyíregyházán + FRISSÍTVE!
Változást akarnak a városházán

Összefogtak.

Hirdetés

Hirdetés

Jeszekszki András (MSZP) az ellenzék közös polgármesterjelöltje Nyíregyházán, ezt sajtótájékoztatón jelentette júius elsején a nyolc, egy csapatba tömörült párt és szervezet nevében Lövei Csaba (független önkormányzati képviselő, Mindenki Magyarországa).

A "Szövetségben Nyíregyházáért" alpolgármester-jelöltje Lengyel Máté (Jobbik Magyarország Mozgalom).

A Szövetségben Nyíregyházáért az alábbi pártokat és szervezeteket foglalja magában: Momentum Mozgalom, Demokratikus Koalíció, Magyar Szocialista Párt, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Lehet Más a Politika, Függetlenek Egyesülete, Mindenki Magyarországa és Párbeszéd.

- Hiszünk abban, hogy Nyíregyházán új politikai kultúrára van szükség – mondta Lövei Csaba, hozzátéve: minden nyíregyházi polgár támogatására számítanak. Fő cél: egy polgármesterjelöltet indítani ellenzéki oldalon, és őt támogató, mögötte és mellette álló képviselőjelölteket indítani az őszi önkormányzati választásokra.

Lengyel Máté, Jeszenszki András és Lövei Csaba

Őszinte beszéd, emberséges politika - ez a céljuk.

- Nem ígérjük, hogy minden gond mindenki számára egyszerre megoldódik, de ígérünk felszabadultabb, egészégesebb légkörű Nyíregyházát - tette hozzá Lövei Csaba, aki hangsúlyozta: "együtt folytatjuk a kampányt, ezentúl nem külön pártokról beszélünk, hanem szövetségről."

Majd bejelentette, hogy közös polgármesterjelöltjük Jeszenszki András, aki már végigjárta a politika lépcsőfokait, bizonyított vezetőként, hogy képes szervezeti harmóniát biztosítani. 

Húsz éve van jelen a nyíregyházi közéletben, önkormányzati képviselőként négyszer nyert választást egyéniben. Pedagógusi munkája is bizonyítja, hogy elkötelezett. 

A szövetség alpolgármesterjelöltjét is megnevezték: ő Lengyel Máté (Jobbik), aki, mint mondták "az elmúlt 8 évben bizonyította előbb mint bizottsági tag, majd mint önkormányzati képviselő, hogy elkötelezett a város iránt. Kompromisszumkészsége és tenniakarása alkalmas arra, hogy alpolgármesterként még többet tegyen Nyíregyházáért."

A sajtótájékoztató végén mindkét jelölt megköszönte a bizalmat, hansúlyozták: Nyíregyházáért, csapatban fognak dolgozni.

NyíregyházaÖnkormányzati választás

Szóljon hozzá!

Hirdetés